Blog

Baanbrekers, interview met Ali

Baanbrekers is een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt om hen weer volwaardig te laten meedoen aan de maatschappij en aan werk. Baanbrekers vervult die rol voor de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Het doel is dat iedereen naar vermogen meedoet en met dat uitgangspunt koppelt Baanbrekers mensen aan werk en andersom.
Ook bij syncreon zijn er volop collega’s aan de slag dankzij Baanbrekers. We gaan met twee van hen in gesprek: Ricky en Ali.

Lees meer

Sprookje binnen syncreon: Carrière maken op Zevenmijlslaarzen

“Zet elke dag een stapje meer, al is hij nog zo klein. Uiteindelijk kom je een keer, precies waar je wilt zijn”, luidt het gezegde van Martin Gijzemijter. Daar had Ionela Sion echter geen boodschap aan. Ook het management en HR zagen haar potentie voor een grote carrièrestap in een keer. Binnen Waalwijk 1 werd ze van operator gepromoveerd tot warehouse manager. Niet gebruikelijk, maar niets is onmogelijk, zo blijkt.

Lees meer

Echt kennismaken met syncreon

Bij syncreon mag je zijn wie je bent. Daarom vinden we het belangrijk dat voordat je bij ons aan de slag gaat, je eerst sfeer komt proeven in het warehouse. Past dat bij jou als persoon? We willen graag gemotiveerd werken, met elkaar doelen halen op een manier waar we ieders individuele kwaliteiten en kracht juist inzetten voor dit gezamelijk doel.

Lees meer

Baanbrekers, interview met Ricky

Ricky is werkzaam als first operator in Waalwijk 1 op de afdeling DCO. Ricky vertelt dat hij al acht jaar thuis zat en een baan vinden maar niet wilde lukken. Hij zat flink bij de pakken neer totdat hij twee jaar geleden via Baanbrekers aan de slag kon bij syncreon.

Lees meer

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Vind de vacature die bij jou past.

Bekijk vakgebieden

Syncreon investeert in taaltrainingen Nederlands voor haar buitenlandse medewerkers

Syncreon is een internationale logistieke organisatie met wereldwijd meer dan 15.000 medewerkers op meer dan 100 locaties. Ook in Nederland heeft syncreon meerdere warehouses. Voor de vestiging in Amsterdam gaat het bedrijf voor alle medewerkers die geen Nederlands spreken een taaltraining Nederlands verzorgen. De lessen worden gegeven door STE Languages.

Lees meer

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Vind de vacature die bij jou past.

Bekijk vakgebieden

Tilburg Ten Miles: We zijn trots op onze collega’s

Op zondag 25 september namen meer dan 30 collega’s deel aan de Tilburg Ten Miles, een hardloopevent dwars door Tilburg. Collega’s konden kiezen uit verschillende afstanden variërend tussen 5 kilometer en 10 mijlen (16,1 km). In de Tilburgse Koepelhal had syncreon een business unit ter beschikking om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje en even bij te komen na de loop. Verder is syncreon ook sponsor van het evenement en dus prijkte het logo (en dat we op zoek zijn naar logistiek talent) op meerdere plaatsen langs het parcours.

Lees meer

Zekerheid, een goed salaris, ontwikkelingsmogelijkheden en een goede sfeer

Sinds begin dit jaar is deze website live en is syncreon actief op Instagram en Facebook. Dit allemaal om mensen direct aan te nemen, zonder tussenkomst van een uitzendbureau en zo team syncreon te versterken. En met succes! Het koppel Janis Sudmalis en Gunita Sudmale waren een van de eerste mensen die zijn aangenomen via ons nieuwe recruitmentproces. We zijn blij dat ze voor syncreon kozen en benieuwd wat hun drijfveer is. En natuurlijk; nu ze een aantal maanden binnen syncreon werkzaam zijn als operator: wat vinden ze ervan?

Lees meer

Carrièrestappen binnen syncreon

Bas Rijkers zette de eerste stappen in zijn loopbaan binnen syncreon en blijft nog altijd stappen zetten binnen de organisatie. Een van de redenen dat hij nog altijd zijn ei kwijt kan binnen syncreon is door trainingsmogelijkheden. Maar ook omdat hij zich in zijn carrière blijvend kan ontwikkelen in de richtingen die hem aanspreken. Laat je inspireren door het verhaal van Bas. Wie weet brengt syncreon ook voor jou mooie loopbaanstappen.

Lees meer

Sander van Egmond site director Amsterdam F400 en nieuwe locatie: AM7

Binnenkort opent syncreon een tweede site in Amsterdam: AM7. Sander van Egmond wordt de site director van deze locatie en de bestaande locatie F400 in Amsterdam. In dit interview nemen we je mee in de plannen voor AM7. Die zijn namelijk behoorlijk vooruitstrevend, innovatief en duurzaam en daar willen we graag meer over weten.

Lees meer

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Vind de vacature die bij jou past.

Bekijk vakgebieden

100% betaald je MBO-diploma halen en Nederlands leren bij syncreon

In mei is de eerste opleiding BBL-Logistiek medewerker (mbo-niveau 2) van start gegaan. Deze opleiding is bedoeld voor syncreon-medewerkers en is op maat gemaakt samen met het ROC Tilburg. Uniek in deze opleiding is dat er naast de vak inhoud ook Nederlands als tweede taal wordt aangeboden. syncreon neemt de kosten van de opleiding voor haar rekening en de lesdag wordt 100% doorbetaald. Bij het succesvol afronden van de tweejarige opleiding krijgen de studenten een geaccrediteerd diploma dat in heel Europa geldig is.

Lees meer

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Vind de vacature die bij jou past.

Bekijk vakgebieden

HR-directeur Margit van der Laan vertelt over syncreon’s missie

HR-directeur Margit van der Laan vertelt over syncreon’s nieuwe wervingscampagne met onder andere de werkenbij-site, die begin februari intern is gelanceerd met een event. Maar dit is onderdeel van een grotere missie. Benieuwd wat die missie inhoudt? Lees verder!

Lees meer

Mensgerichte cultuur syncreon geheim achter logistiek maatwerk voor wereldmerken

Tilburg-Waalwijk is drie jaar op rij verkozen tot logistieke hotspot nummer 1 van Nederland: in 2019, 2020 én 2021. In dit kader heeft MidPoint Brabant Arjen Kuneman, Vice President van syncreon Nederland, geïnterviewd over de organisatie, visie en plannen van syncreon.  Lees hier het artikel 'Mensgerichte cultuur syncreon geheim achter logistiek maatwerk voor wereldmerken'.

Lees meer
Meer laden

Versterk ons team als .