Over ons

We bieden meer dan alleen een baan

Dagelijks gaan er duizenden producten door onze logistieke warehouses in Tilburg, Waalwijk, Amsterdam, Venray en Rotterdam. DP World optimaliseert al meer dan 60 jaar de supply chains van onze klanten door op maat gemaakte, vooruitstrevende en schaalbare oplossingen te bieden die de kosten verlagen en de prestaties verbeteren. Zo werken we bijvoorbeeld voor grote auto- en technologiemerken.

Er werken wereldwijd zo’n 15.000 DP World’ers bij ons op meer dan 100 locaties. Dit worden er nog veel meer nu we ons aansluiten bij DP World. We verwelkomen continu nieuwe collega’s en bieden ze meer dan alleen banen. Naast een fijne werksfeer waarin je mag zijn wie je bent en waar we goed voor elkaar zorgen, bieden we volop opleidings- en trainingsmogelijkheden om je te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met BBL-opleidingen (werken/leren) in samenwerking met ROC biedt dit mensen die al langer uit het leerproces zijn de gelegenheid een volwaardig diploma te behalen terwijl werk, privé en studeren in balans blijven. Ook doordat de lessen bij DP World op locatie worden gegeven, door een docent van ROC Tilburg uit het werkveld, werkt daarbij drempelverlagend.

Daarnaast biedt DP World Nederlandse les aan anderstaligen en verschillende trainingen zoals reachtruck-, BHV- en EPT training in het warehouse. Daarnaast is het mogelijk om via SOOB een externe opleiding naar keuze te volgen. Kortom bij DP World is er ruimte voor persoonlijke groei!