Blog

Van de fabrieksvloer tot de winkeldeur

We begrijpen de noodzaak om snel te reageren op opkomende trends in een snel veranderend consumentenlandschap. Onze end-to-end oplossingen bieden snelheid en efficiëntie. Daarbij combineren we diverse vrachtaanbiedingen, geavanceerd ultrasnel wegtransport en realtime inzichten om ervoor te zorgen dat je altijd een stap voor bent, ongeacht de markt waarin je opereert.

Lees meer

DP World stijgt dit jaar naar plek 14 in de Logistiek Top 100!

Als toonaangevende speler in de logistieke sector blijven we vooroplopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Wij zijn trots op onze prestaties. Vorig jaar stonden we op plek 21, dit jaar klimmen we naar plek 14!

Lees meer

Baanbrekers, interview met Ali

Baanbrekers is een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt om hen weer volwaardig te laten meedoen aan de maatschappij en aan werk. Baanbrekers vervult die rol voor de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Het doel is dat iedereen naar vermogen meedoet en met dat uitgangspunt koppelt Baanbrekers mensen aan werk en andersom.
Ook bij DP World zijn er volop collega’s aan de slag dankzij Baanbrekers. We gaan met twee van hen in gesprek: Ricky en Ali.

Lees meer

Sprookje binnen DP World: Carrière maken op Zevenmijlslaarzen

“Zet elke dag een stapje meer, al is hij nog zo klein. Uiteindelijk kom je een keer, precies waar je wilt zijn”, luidt het gezegde van Martin Gijzemijter. Daar had Ionela Sion echter geen boodschap aan. Ook het management en HR zagen haar potentie voor een grote carrièrestap in een keer. Binnen Waalwijk 1 werd ze van operator gepromoveerd tot warehouse manager. Niet gebruikelijk, maar niets is onmogelijk, zo blijkt.

Lees meer

Echt kennismaken met DP World

Bij DP World mag je zijn wie je bent. Daarom vinden we het belangrijk dat voordat je bij ons aan de slag gaat, je eerst sfeer komt proeven in het warehouse. Past dat bij jou als persoon? We willen graag gemotiveerd werken, met elkaar doelen halen op een manier waar we ieders individuele kwaliteiten en kracht juist inzetten voor dit gezamelijk doel.

Lees meer

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Vind de vacature die bij jou past.

Bekijk vakgebieden

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Vind de vacature die bij jou past.

Bekijk vakgebieden

Baanbrekers, interview met Ricky

Ricky is werkzaam als first operator in Waalwijk 1 op de afdeling DCO. Ricky vertelt dat hij al acht jaar thuis zat en een baan vinden maar niet wilde lukken. Hij zat flink bij de pakken neer totdat hij twee jaar geleden via Baanbrekers aan de slag kon bij DP World.

Lees meer

Volop kansen binnen DP World

Het is 2013 als voormalig bankmedewerker Carlos Madeira zijn stad Faro in het zuiden van Portugal achter zich laat en richting Nederland gaat. Via een familielid gaat hij als operator en administrator aan de slag bij DP World (destijds syncreon). Inmiddels is hij 9 jaar werkzaam binnen DP World en is projectmanager in Waalwijk 1 en is tijdelijk supporting warehouse manager voor de site in Venray. Laat je inspireren door de loopbaan van Carlos.

Lees meer

DP World investeert in taaltrainingen Nederlands voor haar buitenlandse medewerkers

DP World is een internationale logistieke organisatie. Ook in Nederland heeft DP World meerdere warehouses. Voor de vestiging in Amsterdam gaat het bedrijf voor alle medewerkers die geen Nederlands spreken een taaltraining Nederlands verzorgen. De lessen worden gegeven door STE Languages.

Lees meer

Tilburg Ten Miles: We zijn trots op onze collega’s

Op zondag 25 september namen meer dan 30 collega’s deel aan de Tilburg Ten Miles, een hardloopevent dwars door Tilburg. Collega’s konden kiezen uit verschillende afstanden variërend tussen 5 kilometer en 10 mijlen (16,1 km). In de Tilburgse Koepelhal hadden we een business unit ter beschikking om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje en even bij te komen na de loop. Verder zijn we ook sponsor van het evenement en dus prijkte het logo (en dat we op zoek zijn naar logistiek talent) op meerdere plaatsen langs het parcours.

Lees meer

Carrièrestappen binnen DP World

Bas Rijkers zette de eerste stappen in zijn loopbaan binnen DP World (destijds syncreon) en blijft nog altijd stappen zetten binnen de organisatie. Een van de redenen dat hij nog altijd zijn ei kwijt kan binnen het bedrijf is door trainingsmogelijkheden. Maar ook omdat hij zich in zijn carrière blijvend kan ontwikkelen in de richtingen die hem aanspreken. Laat je inspireren door het verhaal van Bas. Wie weet brengt DP World ook voor jou mooie loopbaanstappen.

Lees meer

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Vind de vacature die bij jou past.

Bekijk vakgebieden

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Vind de vacature die bij jou past.

Bekijk vakgebieden

Sander van Egmond site director Amsterdam F400 en nieuwe locatie: AM7

Binnenkort opent er een tweede site in Amsterdam: AM7. Sander van Egmond wordt de site director van deze locatie en de bestaande locatie F400 in Amsterdam. In dit interview nemen we je mee in de plannen voor AM7. Die zijn namelijk behoorlijk vooruitstrevend, innovatief en duurzaam en daar willen we graag meer over weten.

Lees meer

100% betaald je MBO-diploma halen en Nederlands leren bij DP World

In mei is de eerste opleiding BBL-Logistiek medewerker (mbo-niveau 2) van start gegaan. Deze opleiding is bedoeld voor syncreon-medewerkers en is op maat gemaakt samen met het ROC Tilburg. Uniek in deze opleiding is dat er naast de vak inhoud ook Nederlands als tweede taal wordt aangeboden. syncreon neemt de kosten van de opleiding voor haar rekening en de lesdag wordt 100% doorbetaald. Bij het succesvol afronden van de tweejarige opleiding krijgen de studenten een geaccrediteerd diploma dat in heel Europa geldig is.

Lees meer
Meer laden