Van de fabrieksvloer tot de winkeldeur

Sinds kort maken we allemaal deel uit van DP World en zijn we trots lid van de DP World Contract Logistics-pilaar. Het bereik van DP World strekt zich ver daarbuiten uit. Benieuwd naar het grotere geheel waar we deel van uitmaken? Laat ons je meenemen op reis!

10% VAN DE WERELDHANDEL

DP World is nu een integraal onderdeel van de toeleveringsketen en verplaatst 10 procent van de wereldhandel via ons naadloos verbonden wereldwijde netwerk van havens, terminals, economische en vrije zones, logistieke hubs en maritieme diensten. DP World biedt Deur-tot-deur vrachtoplossingen die de wereld dus dichter bij elkaar brengen.

GEÏNTEGREERDE LOGISTIEK- EN TECHNOLOGIE OPLOSSINGEN

Snel reageren in een veranderend consumentenlandschap

We begrijpen de noodzaak om snel te reageren op opkomende trends in een snel veranderend consumentenlandschap. Onze end-to-end oplossingen bieden snelheid en efficiëntie. Daarbij combineren wij diverse vrachtaanbiedingen, geavanceerd ultrasnel wegtransport en realtime inzichten om ervoor te zorgen dat je altijd een stap voor bent, ongeacht de markt waarin je opereert.

HAVENS EN TERMINALS

Het opnieuw vormgeven van de havens van morgen voor de eigenaren van vracht van vandaag

Gateway carrier

Havens en terminals zijn de poorten naar slimmere, efficiëntere en veiligere wereldwijde toeleveringsketens. We werken hard aan het heroverwegen van de toekomst. Dat doen we met baanbrekende innovaties voor de behandeling van terminals die zijn ontworpen om ons wereldwijde netwerk van havens te stroomlijnen en de zaken soepel te laten verlopen. Slimme innovaties zoals BoxBay, ons intelligente opslagsysteem met hoge palletstellingen (HBS), verstoren het gebruikelijke bedrijfsproces: ze verhogen de verwerkingssnelheid van terminals, energie-efficiëntie en veiligheid, terwijl de operationele kosten worden verlaagd.

Met het oog op de toekomst hebben we geïnvesteerd in Virgin’s revolutionaire Hyperloop-technologie. Dit is een geavanceerd, op aanvraag beschikbaar en ongelooflijk snel vrachtpodsysteem dat vrachteigenaren gesynchroniseerde, naadloze en intelligente goederenbeweging zal bieden.

MARITIEME DIENSTEN

Het leveren van uitgebreide wereldwijde oplossingen voor de gehele maritieme industrie

We zijn trots om wereldklasse geïntegreerde logistieke oplossingen aan te bieden, maar we vergeten nooit waar we zijn begonnen: op zee. Want als toonaangevende aanbieder van maritieme oplossingen voor overheden en organisaties over de hele wereld, werken we actief aan de ontwikkeling van universele maritieme normen.

We werken op grote schaal en voltooien meer dan 300 projecten per jaar in onze droogdokken in Dubai, de thuisbasis van enkele van de grootste nieuwbouwprogramma’s voor offshore fabricage ooit. Onze nieuwe scheepshelling is in staat om twee schepen tot 2.500 ton op te tillen. Onze scheepvaartdiensten stellen je in staat om klanten te bereiken in havens in het Midden-Oosten, Azië en Afrika.

ECONOMISCHE ZONES

Revolutionaire oplossingen en systemen die de wereldwijde havenlogistiek zullen verstoren

Technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we zaken doen – en de logistieke sector is daarop geen uitzondering. Van hyperloop-bezorgsystemen tot geautomatiseerde magazijnstapeling, wij bevinden ons aan de voorhoede van ontwrichtende technologie. Het DP World verschil begint al vanaf het allereerste begin van uw logistieke reis. Met onze Cargoes- en Searates-platforms kunt u de beste routes en vrachtkosten voor wereldwijde verzending vinden, samen met veilige betaling en geavanceerde containertracering. Voor vrachtvervoerders exploiteren we ook de Digital Freight Alliance waarmee webgebaseerde tools worden gedeeld om uw dienstenaanbod te promoten bij klanten over de hele wereld  en het World Logistics Passport, een uniek loyaliteitsprogramma dat nieuwe handelsmogelijkheden creëert voor bedrijven in Afrika, Azië en Centraal- en Zuid-Amerika.

Meer weten over DP World? Kijk op de website: www.dpworld.com .