DP World stijgt dit jaar naar plek 14 in de Logistiek Top 100!

DP World stijgt dit jaar naar plek 14 in de Logistiek Top 100

Toonaangevend in duurzaamheid en innovatie

Als toonaangevende speler in de logistieke sector blijven we vooroplopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Wij zijn trots op onze prestaties. Vorig jaar stonden we op plek 21, dit jaar klimmen we naar plek 14.

 

Milieu

Duurzaam transport staat hoog op onze agenda. We zetten ons in om de milieu-impact van onze activiteiten te verminderen en een groenere toekomst te bevorderen. Daarom zijn we erkend met één ster voor onze inspanningen op het gebied van duurzaam transport.

Warehousing

Op het gebied van duurzame warehousing scoren we hoog met maar liefst drie sterren. We hebben innovatieve maatregelen genomen om energie-efficiëntie te verbeteren, afval te verminderen en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen te stimuleren.

Innovatie in arbeid en scholing

We hechten ook veel belang aan innovatie in arbeid en scholing, waarvoor we twee sterren hebben ontvangen. We investeren in de ontwikkeling van ons personeel en bieden hen kansen om zich verder te ontwikkelen. Bovendien implementeren we slimme technologieën in onze magazijnen, waardoor we efficiëntie en productiviteit kunnen verhogen.

Digitalisering

Met maar liefst vier sterren op het gebied van digitalisering, staan we bekend om onze vooruitstrevende aanpak. We maken gebruik van geavanceerde technologieën om processen te automatiseren, gegevens te analyseren en te verbeteren. Zo streven we naar een geoptimaliseerd logistiek ecosysteem.

Index score: 44,24

Met een indrukwekkende indexscore van 44,24 voor het jaar 2023 en onze voortdurende inzet voor duurzaamheid en innovatie, blijven we een toonaangevende speler in de logistieke sector. We blijven onze grenzen verleggen en onze positie als een voorbeeld van excellentie in de branche versterken.

Bedankt aan al onze medewerkers en partners voor hun bijdrage aan dit succes!