Echt kennismaken met DP World

Echt kennismaken met DP World: een warm welkom

Je solliciteert op een baan en wordt uitgenodigd voor een gesprek. Het gesprek vindt plaats in een kantoor met een supervisor. Er wordt je verteld wat het werk inhoudt en wat je werktijden zijn, maar… Waar kom je nou eigenlijk precies te werken? Past de bedrijfscultuur bij je? Hoe is de sfeer? Wie worden mijn toekomstige collega’s?

Open Day 2

Individuele kwaliteiten maken het team

Bij DP World mag je zijn wie je bent. Daarom vinden we het belangrijk dat voordat je bij ons aan de slag gaat, je eerst de sfeer komt proeven in het warehouse. Past onze manier van werken ook bij jou als persoon? We willen graag gemotiveerd werken, met elkaar doelen halen op een manier waar we ieders individuele kwaliteiten en kracht juist inzetten voor dit gezamelijk doel. Met eigen ogen kun je zien en beleven wat het werk precies inhoudt op de verschillende afdelingen, wie je toekomstige collega’s worden en in welke omgeving je dagelijks zult zijn. Met deze insteek zijn wij begonnen met het organiseren van onze Open Dagen.

Goed kennismaken

De Open Dag begint met een korte introductie: wat doet DP World, hoe ziet het warehouse eruit en wat zijn de werkzaamheden binnen de verschillende afdelingen? Maar belangrijker nog: Wie ben jij? Wat zoek je precies? Wat wil je in een baan en waar kunnen we elkaar vinden?

Open Day

Waar zie jij jezelf?

Onze enthousiaste trainers nemen de kandidaten mee het warehouse in, zodat de kandidaten een goed beeld krijgen van de werkzaamheden en de mogelijkheden. Er wordt tijd gemaakt door de supervisors om vragen te beantwoorden op de afdeling zelf. Dit geeft de kandidaat de mogelijkheid om te zien welke werkzaamheden en welke afdeling het beste passen bij zijn wensen, werkervaring en kwaliteiten.

Is er een klik?

Na afloop van de rondleiding is er tijd voor wat lekkers en een bakje koffie. De HR-afdeling van het warehouse staat voor je klaar om de eventueel nog niet beantwoorde vragen te beantwoorden. Op deze manier kunnen we direct nader kennismaken en bij een klik meteen een vervolgafspraak maken.

 

De Open Dagen worden goed bezocht en voor zowel de kandidaat als het warehouse is dit een perfecte manier voor de eerste kennismaking.

 

DP World is ook actief op Facebook en Instagram. Volg, like en deel onze berichten!