Tilburg Ten Miles: We zijn trots op onze collega’s

Op zondag 25 september namen meer dan 30 collega’s deel aan de Tilburg Ten Miles, een hardloopevent dwars door Tilburg. Collega’s konden kiezen uit verschillende afstanden variërend tussen 5 kilometer en 10 mijlen (16,1 km). In de Tilburgse Koepelhal had syncreon een business unit ter beschikking om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje en even bij te komen na de loop. Verder is syncreon ook sponsor van het evenement en dus prijkte het logo (en dat we op zoek zijn naar logistiek talent) op meerdere plaatsen langs het parcours.

 

Goede werkprivé-balans

Andre Opendorp, site director syncreon Tilburg: “Onze samenwerking met de Tilburg Ten Miles dient meerdere doelen. De Tilburg Ten Miles is een van de grootste sportevenementen van Brabant en er heerst een prettige en gemoedelijke sfeer. Samen met collega’s, buiten het werk om, een sportieve prestatie neerzetten is ook goed voor de onderlinge binding. Het ligt in lijn met onze visie als werkgever: ‘Taking care of our people’. Beweging, hobby’s en activiteiten buiten het werk vinden we belangrijk omdat we een goede werkprivé-balans nastreven. Syncreon zoekt ook volop nieuwe logistieke talenten en die lopen er vast een aantal rond tussen de tienduizenden bezoekers. Het zou voor ons, als bedrijf in het logistieke hart van Nederland, een gemiste kans zijn hier niet zichtbaar te zijn.”

 

In the spotlights

Onze collega Gintas Arlauskas liep de 10 miles in slechts 1.18 uur. Well done! Als absolute doorzetter zetten we graag HR-directeur Margit van der Laan in het zonnetje. Zij liep als enige vrouw van Team Syncreon de 10 miles uit.

 

Wil jij ook een goede werkprivé-balans?

Dat kan! Meer informatie over syncreon en solliciteren kan via deze link. Liever direct contact met een recruiter? Ook dat kan via: +31 6 43158983 of via werken@syncreon.com.

 

Syncreon is ook actief op Facebook en Instagram. Volg, like en deel onze berichten!

 

Versterk ons team als .