100% betaald je MBO-diploma halen en Nederlands leren bij DP World

In mei is de eerste opleiding BBL-Logistiek medewerker (mbo-niveau 2) van start gegaan. Deze opleiding is op maat gemaakt samen met het ROC Tilburg. Uniek in deze opleiding is dat er naast de vak inhoud ook Nederlands als tweede taal wordt aangeboden. De wergever neemt de kosten van de opleiding voor haar rekening en de lesdag wordt 100% doorbetaald. Bij het succesvol afronden van de tweejarige opleiding krijgen de studenten een geaccrediteerd diploma dat in heel Europa geldig is.


BBL-Teamleider (mbo-niveau 3)

Naast de opleiding BBL-Logistiek medeweker, komt er nog een opleiding aan: BBL-Teamleider (mbo-niveau 3). Ook deze zal 2 jaar duren. werknemers die het diploma logistiek medewerker al op zak hebben kunnen de opleiding in slechts een jaar doorlopen. Voor alle studenten geldt ze hun gebruikelijk aantal werkdagen werken en daarvan een dag per week 100% betaald naar school gaan.

 

 Verantwoordelijkheid richting de arbeidsmarkt

“Op deze manier pakken we onze verantwoordelijkheid richting de arbeidsmarkt”, zegt ROC-opleidingsdirecteur Hans van de Sande. “We dragen bij aan een van de speerpunten vanuit de overheid: een leven lang ontwikkelen, om op die manier te zorgen dat mensen goed inzetbaar blijven op de arbeidsmarkt.”

 

Nieuwe collega’s

DP World verwelkomt continu nieuwe collega’s en biedt ze meer dan alleen een baan. Naast een fijne werksfeer waarin je mag zijn wie je bent en waar we goed voor elkaar zorgen, biedt het dus ook volop opleidings- en trainingsmogelijkheden om je te ontwikkelen.

 

Over DP World

Dagelijks gaan er duizenden hightech producten door de logistieke warehouses in Tilburg, Waalwijk, Amsterdam, Venray en Rotterdam. DP World optimaliseert al meer dan 60 jaar de supply chains van onze klanten door op maat gemaakte, vooruitstrevende en schaalbare oplossingen te bieden die de kosten verlagen en de prestaties verbeteren. Zo werken we bijvoorbeeld voor grote auto- en technologiemerken zoals bijvoorbeeld Dell.

 

Wil jij ook werken en leren?

Dat kan! Meer informatie over DP World en solliciteren kan via deze link. Liever direct contact met een recruiter? Dat kan via: +31 6 43158983 of via werken@dpworld.com.

 

DP World is ook actief op Facebook en Instagram. Volg, like en deel onze berichten!