DP World investeert in taaltrainingen Nederlands voor haar buitenlandse medewerkers

DP World is een internationale logistieke organisatie. Ook in Nederland heeft DP World meerdere warehouses. Voor de vestiging in Amsterdam gaat het bedrijf voor alle medewerkers die geen Nederlands spreken een taaltraining Nederlands verzorgen.  De lessen worden gegeven door STE Languages.

Blijvend ontwikkelen

Het doel van de taaltraining is het ontwikkelen van de taalvaardigheden spreken, luisteren, schrijven en lezen tot het taalniveau B1. Het taalniveau B1 biedt de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een mbo-opleiding. De taaltrainingen hebben een praktisch karakter, er wordt zo goed mogelijk ingespeeld op de werksituatie. Het goed beheersen van de Nederlandse taal leidt tot een betere communicatie, een effectievere samenwerking en tot een prettiger werkklimaat.

Sander van Egmond, site director Amsterdam: “In Amsterdam werken mensen van ongeveer 60 verschillende nationaliteiten waarbij het spreken van Engels de gezamenlijke deler is. Door het voorzien in lessen Nederlands willen wij deze mensen en culturen verder verbinden en mensen stimuleren in hun ontwikkeling. Hierdoor worden bijvoorbeeld functies voor mensen beschikbaar, waarin het kunnen spreken en lezen van Nederlands vereist is.”

Over DP World

Dagelijks gaan er duizenden producten door de logistieke warehouses in Tilburg, Waalwijk, Amsterdam, Venray en Rotterdam. DP World (voorheen syncreon) optimaliseert al meer dan 60 jaar de supply chains van onze klanten door op maat gemaakte, vooruitstrevende en schaalbare oplossingen te bieden die de kosten verlagen en de prestaties verbeteren. Zo werken we bijvoorbeeld voor grote auto- en technologiemerken. In Nederland werken er bijna 2.000 medewerkers. DP World draagt zorg voor haar medewerkers onder andere door het bieden van een goede werk privé balans en de mogelijkheid je blijvend te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen (o.a. in samenwerking met het ROC). Ook deze samenwerking is hier een mooi voorbeeld van.

Over STE Languages

STE Languages is dé taalexpert voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland en al meer dan dertig jaar actief op het gebied van taaltrainingen. De taaltrainingen worden op alle niveaus en in alle talen gegeven zoals Nederlands, Engels, Duits, Spaans maar ook Chinees, Portugees of Japans. De afgelopen jaren is STE Languages uitgegroeid tot een gerespecteerde en gewaardeerde partner van veel internationaal georiënteerde bedrijven en organisaties; bedrijven en organisaties die het belang van goede communicatie inzien. Meer informatie treft u aan op www.ste.nl

 

Wil jij ook werken en leren?

Dat kan! Meer informatie over DP World en solliciteren kan via deze link. Liever direct contact met een recruiter? Dat kan via: +31 6 43158983 of via werken@dpworld.com.

 

DP World is ook actief op Facebook en Instagram. Volg, like en deel onze berichten!