100% betaald je MBO-diploma halen en Nederlands leren bij syncreon

In mei is de eerste opleiding BBL-Logistiek medewerker (mbo-niveau 2) van start gegaan. Deze opleiding is bedoeld voor syncreon-medewerkers en is op maat gemaakt samen met het ROC Tilburg. Uniek in deze opleiding is dat er naast de vak inhoud ook Nederlands als tweede taal wordt aangeboden. syncreon neemt de kosten van de opleiding voor haar rekening en de lesdag wordt 100% doorbetaald. Bij het succesvol afronden van de tweejarige opleiding krijgen de studenten een geaccrediteerd diploma dat in heel Europa geldig is.


BBL-Teamleider (mbo-niveau 3)

Naast de opleiding BBL-Logistiek medeweker, bieden syncreon en ROC Tilburg vanaf september nog een opleiding aan: BBL-Teamleider (mbo-niveau 3). Ook deze zal 2 jaar duren. syncreon’ers die het diploma logistiek medewerker al op zak hebben kunnen de opleiding in slechts een jaar doorlopen. Voor alle studenten geldt ze hun gebruikelijk aantal werkdagen werken en daarvan een dag per week 100% betaald naar school gaan.

 

Taking care of our people

HR Director van syncreon, Margit van der Laan: “Door deze opleiding voegen we daad bij het woord als het gaat om goed werkgeverschap. Taking care of our people. We zoeken mensen die al een leven opgebouwd hebben in Nederland of daar hard mee bezig zijn. Het helpt hen dan bij hun integratie als ze op deze manier zich de Nederlandse taal eigen kunnen maken. We vinden het belangrijk dat er veel persoonlijke begeleiding is. Het zijn mensen die al langere tijd het leerproces uit zijn en dit biedt hen de gelegenheid een volwaardig diploma te behalen terwijl werk, privé en studeren in balans blijven. Ook dat de lessen bij syncreon op locatie worden gegeven, door een docent van ROC uit het werkveld, werkt drempelverlagend.”

 

 Verantwoordelijkheid richting de arbeidsmarkt

“Op deze manier pakken we onze verantwoordelijkheid richting de arbeidsmarkt”, zegt ROC-opleidingsdirecteur Hans van de Sande. “We dragen bij aan een van de speerpunten vanuit de overheid: een leven lang ontwikkelen, om op die manier te zorgen dat mensen goed inzetbaar blijven op de arbeidsmarkt.”

 

Nieuwe collega’s

Er werken wereldwijd zo’n 15.000 syncreon’ers op meer dan 100 locaties. Syncreon verwelkomt continu nieuwe collega’s en biedt ze meer dan alleen een baan. Naast een fijne werksfeer waarin je mag zijn wie je bent en waar we goed voor elkaar zorgen, biedt syncreon dus ook volop opleidings- en trainingsmogelijkheden om je te ontwikkelen.

 

Over syncreon

Dagelijks gaan er duizenden hightech producten door de logistieke warehouses in Tilburg, Waalwijk, Amsterdam, Venray en Rotterdam. syncreon optimaliseert al meer dan 60 jaar de supply chains van onze klanten door op maat gemaakte, vooruitstrevende en schaalbare oplossingen te bieden die de kosten verlagen en de prestaties verbeteren. Zo werken we bijvoorbeeld voor grote auto- en technologiemerken zoals bijvoorbeeld Dell.

 

Wil jij ook werken en leren?

Dat kan! Meer informatie over syncreon en solliciteren kan via deze link. Liever direct contact met een recruiter? Dat kan via: +31 6 43158983 of via werken@syncreon.com.

 

Syncreon is ook actief op Facebook en Instagram. Volg, like en deel onze berichten!

Versterk ons team als .