Supervisors

Supervisor bij DP World

Motiveren, begeleiden, organiseren, processen monitoren en verbeteren waar nodig. Onze ideale supervisor kan dit allemaal. Wil jij graag een volgende stap zetten in je logistieke loopbaan? Dat komt goed uit! We hebben regelmatig supervisor-vacatures in onze warehouses in Tilburg, Waalwijk, Venray, Amsterdam en Rotterdam.

 

Help mee de beste werkgever van Nederland te worden

Als supervisor geef je op een positieve, mensgerichte manier leiding aan het warehouse-team. Een team waarin iedereen zichzelf mag zijn en de mogelijkheid krijgt om zich verder te ontwikkelen. Niet voor niets is ons motto ‘Taking care of our people’ en willen we de beste logistieke werkgever van Nederland worden. En we zijn hard op weg! Je bouwt niet alleen aan je team, maar ook aan de processen binnen ons warehouse. Je kijkt altijd of dingen beter, sneller of efficiënter kunnen en neemt daar ook actie op.

 

Taking care of our people

Jij zorgt goed voor je team, wij zorgen goed voor jou! In ons snelgroeiende internationale bedrijf krijg je veel kansen om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Via de DP World academie kun je verschillende opleidingen en trainingen volgen, bijvoorbeeld Logistiek Teamleider of Manager Logistiek en Transport.

 

Kijk hieronder voor de supervisor-vacatures die wij op dit moment hebben in onze warehouses.

Vacatures

Supervisor

Tilburg
Flexibiliteit
Bekijken
Meer vacatures laden

Versterk ons team als .