Warehouse Operators

Warehouse operator bij DP World

Hou jij niet van eentonige werkdagen en wil je lekker fysiek bezig zijn? Kom dan een van onze warehouse-teams versterken! Onze business groeit en we hebben dan ook altijd vacatures voor operators in onze warehouses in Tilburg, Waalwijk, Venray, Amsterdam en Rotterdam.

 

100% jezelf zijn

Als operator ben je onderdeel van een warehouse-team waarin je 100% jezelf mag zijn en dat verantwoordelijk is voor alle voorkomende magazijnwerkzaamheden. Van ontvangst van de goederen en de controle daarvan tot het picken van de orders. En in ons geval gaat dat om hightech producten van bekende merken, zoals de nieuwste smartphones, laptops, horloges, tv’s en andere technische gadgets. Dat vraagt om een zorgvuldige aanpak!

 

Groei met ons mee

Als warehouse operator werk je in een twee- of drieploegensysteem. Ben je niet fulltime beschikbaar? Geen probleem, je kunt bij ons ook parttime aan de slag. Via de DP World academie kun je verschillende erkende certificaten halen, zoals die van Logistiek Medewerker of Logistiek Supervisor. Maar ook een Nederlandse taalcursus volgen. Het is in ons warehouse belangrijk dat je de Engelse en Nederlandse taal voldoende beheerst.

 

Kijk hieronder voor de warehouse operator-vacatures die wij op dit moment hebben in onze warehouses.

Vacatures

Warehouse Operator

Waalwijk
Flexibiliteit
Bekijken

Warehouse Operator

Tilburg
Flexibiliteit
Bekijken

Warehouse Operator

Maasvlakte
Flexibiliteit
Bekijken
Meer vacatures laden

Versterk ons team als .