Reachtruck driver/ Heftruckchauffeurs

Reachtruck driver/ heftruckchauffeur bij DP World

Vind jij het leuk om op een heftruck te rijden en maak je indruk met je stuurkwaliteiten? Dat komt goed uit! In onze warehouses in Tilburg, Waalwijk, Venray, Amsterdam en Rotterdam hebben wij regelmatig vacatures voor reachtruck driver/ heftruckchauffeurs.

 

Je mag zijn wie je bent

In een team van gezellige, hardwerkende collega’s zorg je dat alle inkomende producten op de juiste plek in ons warehouse terechtkomen en dat uitgaande producten op tijd worden klaargezet. Ondertussen blijf je op de hoogte van de nieuwste gadgets, want we werken bij DP World voor klanten met hightech producten, zoals smartphones, laptops, tablets en tv’s.

 

Groei met ons mee

Als reachtruck driver/ heftruckchauffeur werk je in een twee- of drieploegensysteem. Ben je niet fulltime beschikbaar? Geen probleem, je kunt bij ons ook parttime aan de slag. Via de DP World academie kun je verschillende erkende certificaten behalen, zoals die van Logistiek Medewerker. Maar ook een Nederlandse taalcursus volgen. Het is in ons warehouse belangrijk dat je de Engelse en Nederlandse taal voldoende beheerst.

 

Kijk hieronder voor de reachtruck driver/ heftruckchauffeur-vacatures die wij op dit moment hebben in onze warehouses.

Vacatures

Reachtruck driver/ Heftruckchauffeur

Waalwijk
Flexibiliteit
Bekijken

Reachtruck driver/ Heftruckchauffeur

Tilburg
Flexibiliteit
Bekijken
Meer vacatures laden

Versterk ons team als .