HR-directeur Margit van der Laan vertelt over syncreon’s missie

Taking care of our people

Margit: “We willen de beste werkgever van Nederland worden binnen de logistiek. Onze visie omdat te bereiken is: Taking care of our people. Maar dat niet alleen. We willen de juiste talenten binnenhalen. Mensen die geïntegreerd zijn in Nederland en die in de regio wonen. Alleen dan kunnen we bouwen aan hechte teams waarin mensen elkaar kennen en we op elkaar passen.

Stabiliteit en flexibiliteit

Daar zijn stabiliteit en vaste mensen voor nodig, we willen geen komen en gaan van mensen (meer). Daarom bieden we goede en bovendien vaste contracten aan. Verder vinden we een werk-privébalans heel gewoon en dus zijn er mogelijkheden om parttime of in dagdienst te werken. Ook snappen we dat mensen zich willen blijven ontwikkelen.

Groeien en ontwikkelen binnen syncreon

Syncreon is een grote organisatie die volop in ontwikkeling is, dus ook groeien als medewerker kan prima binnen het bedrijf. Daarom zetten we onder andere ook de Syncreon Academie op in samenwerking met het ROC. Medewerkers kunnen daar een opleiding volgen, betaald door syncreon, om door te groeien van bijvoorbeeld operator, first operator, naar supervisor. Je behaalt dan een volwaardig, geaccrediteerd diploma. Ook het leren van Nederlands bieden we daarin aan. Deze opleiding is voor iedereen die werkzaam is bij syncreon.

Wat gaat syncreon doen om de juiste mensen te vinden?

We worden meer en meer zichtbaar in de markt, zowel on- als offline. We hebben een nieuwe website gelanceerd. Juist, de site waaarop jij je nu bevindt! Daarop vind je vacatures voor operators, supervisors, heftruck- en reachtruckchauffeurs. Want die hebben we het meeste nodig, op alle vestigingen. We hebben ook het referral programma opgezet voor syncreon medewerkers. Ook gaan we deelnemen aan evenementen in de regio voor de logistiek, op scholen en banenbeurzen.

 

Wat kan jij, als werkzoekende, doen?

Natuurlijk kun je via deze site direct solliciteren. Kijk bij vacatures maar ook een open sollicitatie insturen kan. Iedere sollicitatie krijgt aandacht en wordt besproken. Belangrijk is dat mensen Engels kunnen (en bereid zijn om Nederlands te leren).

We zoeken mensen die willen groeien en we zoeken mensen die klaar zijn voor de toekomst. We bieden allerlei opleiding- en trainingsmogelijkheden aan. Wil je je heftruckrijbewijs halen? Dat kan. Managers leiden we op in leidinggeven en allerlei gesprekstechnieken, zodat ook zij klaar zijn voor de verandering die we tegemoet treden. Zodat we allemaal oog hebben voor de mens en voor elkaar.

Onze syncreon collega’s zijn eigenlijk onze ambassadeurs; zij weten als geen ander hoe het is om bij syncreon te werken. We gaan hen vragen hun ervaringen binnen dit bedrijf te delen via blogs op deze site, zodat jij een beter beeld krijgt van wat werken bij syncreon precies inhoudt. Je leest het binnenkort hier op dit blog.”

 

Syncreon is ook actief op Facebook en Instagram. Volg, like en deel onze berichten!

Interview met Margit van der Laan

Versterk ons team als .